Behandlingar Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Jag tittar över foten - gör en fotstatus. Naglarna klipps, rensas och slipas. Borttagning av eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar mm. Filning för att göra fötterna mjuka och sköna. Behandlingen avslutas med en härlig avslappnande ben- och fotmassage.

Pris medicinsk fotvård 500:- (55 min)
Pris medicinsk fotvård inkl. lackering och lack 600:-
Fotvård som friskvård 620:-

Säg gärna till vid bokning om du vill ha lackat naglarna, då jag behöver boka in dig på en lite längre tid. Du väljer mellan ett flertal färger och får sedan med dig lacket hem.

Behandlingar SPA de LUXE fot

En lyxigare stund för dina fötter. Behandlingen inleds med ett härligt fotbad och därefter medicinsk fotvård. Sedan får man en skön peeling som gör att de döda hudcellerna avlägsnas och också att blodcirkulationen ökar. Efter det en skön fotinpackning med varma handdukar. Avslutningsvis en härlig avslappnande fotmassage.

Pris SPA de LUXE fot 680:- (80 min)

Behandlingar Fotmassage

En skön behandling för trötta fötter. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, därefter följer en härlig fot och underbensmassage.

Pris fotmassage 320:- (30 min)

Behandlingar Behandling av liktorn, vårtor m.m.

Delbehandling (fot)

Pris 15 min 180:-
Pris 30 min 300:-

Behandlingar Hembesök i närområdet

Har du av någon anledning svårt att ta dig till min klinik erbjuder jag även hembesök, jag utför då medicinsk fotvård i hemmet. Jag har givetvis med mig all utrustning som behövs.

Pris hembesök medicinsk fotvård 600:-

SPA de LUXE ansikte

Avstressande, välgörande behandling med produkter från Maria Åkerberg. Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, skön ansiktsmassage, mask och kräm.

Pris SPA de LUXE ansikte 550:-

Behandlingar Vaxning

En snabb och enkel hårborttagningsmetod. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. håret bör vara ca. 4 mm för bästa resultat. Att tänka på vid vaxning: sola inte i direkt anslutning till behandlingen. Smörj gärna inte behandlingsområdet med creme el. lotion samma dag som behandlingen ska utföras.

Pris vaxning halva ben 360:-
Pris vaxning hela ben 490:-